Zelf elektriciteit leggen elektriciteit leggen elektriciteit verlichtingskabels stopcontacten

Zelf elektriciteit leggen

Ben je aan het bouwen? Sta je op het punt om aan verbouwingswerken te beginnen? Zelf elektriciteit leggen; het is niet zo ingewikkeld als je op het eerste zicht zou denken. Toch geven we je graag een gouden tip: hou rekening met de verlichtingskabels. Bij het leggen van elektriciteit wordt hier namelijk te weinig aan gedacht. Met een vooraf opgesteld elektriciteitsplan op maat heb jij alvast een streepje voor.

Wil jij zelf elektriciteit leggen?

Je wilt zelf je handen vuilmaken en zelf elektriciteit leggen? Dat kan! Zorg gewoon voor persoonlijke begeleiding van een professional die jou kan voorzien van de nodige input. Tecmine maakt hierin graag het verschil. Je kan namelijk niet alleen langskomen in onze winkel, wij komen ook langs op de werf zelf. Daarnaast kunnen we je ook bijstaan met gepaste raad en advies vóór het aanvatten van de werken waardoor jij achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Zelf elektriciteit leggen; het is niet zo ingewikkeld als je op het eerste zicht zou denken.

Van de elektriciteitskast tot een stopcontact aansluiten, van elektrisch materiaal tot de aarding plaatsen, zelf elektriciteit leggen doe je dus niet helemaal alleen.

 

Zelf elektriciteit leggen, zo doe je het

Ben je zeker van je beslissing? Ga je zelf elektriciteit leggen? Begin bij het begin en start met een doordacht en goed uitgewerkt plan. Eerst en vooral moet je bepalen waar je stopcontacten en schakelaars wilt installeren. Toch moet je ook rekening houden met de verlichtingskabels. Waar moet je de kabels leggen? Welke kabels moet je net voorzien? Zelf elektriciteit leggen draait namelijk niet alleen rond stopcontacten en schakelaars plaatsen. Ze spelen zeker een belangrijke rol, maar ook de verlichting in het geheel moet onder de loep genomen worden. Hou ook rekening met eventuele domotica die je het dagdagelijkse leven wat gemakkelijker maken. Laat je dus voldoende begeleiden door een expert. Wist je trouwens dat verlichting één van de grootste factors is voor sfeer in je woning? En dat licht bovendien een groot effect heeft op je humeur?

Zelf elektriciteit leggen met behulp van Tecmine.

Zelf elektriciteit leggen met behulp van Tecmine

Hoewel je de elektriciteitswerken perfect zelf kunt uitvoeren, is het handig om een partner aan je zijde te hebben staan. Dit is de reden dat Tecmine jou volledige ondersteuning op maat biedt waarbij een installateur op de werf perfect mogelijk is. Met onze verschillende merken en systemen zorgen wij voor een elektriciteitsinstallatie op maat van jouw wensen.

Van schakelmateriaal van NIKO of BTICINO tot domotica van Qbus, het zit allemaal in ons ruime gamma. Meer informatie? Contacteer ons op 013/25.28.58.
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Zelf elektriciteit leggen elektriciteit leggen elektriciteit verlichtingskabels stopcontacten
Mee met Tecmine!
Wil jij op de hoogte blijven van onze promoties
en/of acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Zelf elektriciteit leggen elektriciteit leggen elektriciteit verlichtingskabels stopcontacten
Zelf elektriciteit leggen elektriciteit leggen elektriciteit verlichtingskabels stopcontacten Zelf elektriciteit leggen elektriciteit leggen elektriciteit verlichtingskabels stopcontacten