verlichting Welke verlichting Welke verlichting kiezen verlichting kiezen juiste verlichting

Welke verlichting kiezen?

Ben jij op zoek naar licht in de duisternis? Verlichting bepaalt niet alleen de uitstraling van je interieur, het is ook een echte sfeermaker. Heel vaak houden bouwers of verbouwers hier pas te laat rekening mee. Dit is een grote fout! Door de juiste verlichting te kiezen en deze op de juiste plaats te voorzien, zet je niet alleen jouw interieur in de spotlight, maar kan je ook energie besparen.

De verlichting van je woning stel je niet uit tot op het einde

Wanneer je aan het bouwen of verbouwen gaat, mag je de verlichting niet tot op het einde bewaren. Maar al te vaak wordt er niet voldoende rekening mee gehouden waardoor er te veel of te weinig binnenverlichting geplaatst wordt. Bovendien is er een ruim aanbod aan lichtbronnen en armaturen beschikbaar wat vaak voor besluiteloosheid zorgt. Wat kan dit oplossen? Een lichtstudie! Tijdens een lichtstudie wordt een 3D-plan opgesteld waarbij de mogelijke lichtbronnen ingetekend worden. Zo kan je perfect zien hoeveel en welke verlichting er in welke kamer nodig is.

Waarmee moet je rekening houden bij de keuze van verlichting?

Tecmine heeft al heel wat jaren ervaring op de teller staan waardoor wij jou zonder moeite kunnen bijstaan bij de juiste keuze qua verlichting en/of het opstellen van een lichtplan. Zo moet je allereerst kijken naar de specifieke eigenschappen van de lichtbron. Met led verlichting kan je bijvoorbeeld verschillende lichtkleuren creëren. Bovendien moet je rekening houden met het energieverbruik van de lampen. Ook dit hangt weer af van de lichtbron die je kiest. Wist je dat je led verlichting zo vaak aan en uit kan zetten als je wilt zonder dat dit afbreuk doet aan de sterkte van het materiaal? We zijn er nog niet! Daarnaast moet je namelijk nog rekening houden met de benodigde hoeveelheid licht. Zo heb je tijdens het koken meer licht nodig dan terwijl je tv aan het kijken bent. De termen directe en indirecte verlichting of sfeerverlichting spelen hierbij een grote rol. Ten slotte hou je bij de keuze van je verlichting ook best rekening met de kleuren van je interieur.

Op zoek naar verlichting?

Op zoek naar verlichting?

Tecmine helpt je verder! Van klassieke tot moderne armaturen, van warm tot koud licht, bij Tecmine heb je een ruim aanbod aan mogelijkheden voor verlichting. Heb je hulp nodig? Wij geven je gratis lichtadvies en helpen je de juiste keuze te maken. Daarbij houden we rekening met de stijl van je interieur en/of van je woning. Merken als Integratech, DeltaLight, W&D, SLV, en PSM mogen dan ook niet in ons gamma ontbreken. Heb je nog vragen? Wens je meer informatie? Laat het ons weten of kom langs in onze verlichtingswinkel in Scherpenheuvel.

Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
verlichting Welke verlichting Welke verlichting kiezen verlichting kiezen juiste verlichting
Mee met Tecmine!
Wil jij op de hoogte blijven van onze promoties
en/of acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
verlichting Welke verlichting Welke verlichting kiezen verlichting kiezen juiste verlichting
verlichting Welke verlichting Welke verlichting kiezen verlichting kiezen juiste verlichting verlichting Welke verlichting Welke verlichting kiezen verlichting kiezen juiste verlichting