Videofoon videofonie bewakingscamera toegangscontrolesystemen

Videofoon

Ben jij ’s avonds op je hoede wanneer onverwachts de bel gaat? Zou je je niet veiliger voelen als je vanop afstand kon zien wie er aan de deur staat? Stuur je waakhond met pensioen en kies voor een videofoon. Zo kan jij vanuit je luie zetel zien of het wel de moeite is om recht te staan!

Nood aan een videofoon?

Wanneer je in een appartement woont, is een videofoon een must. Je kijkt toch best even wie er aan de deur is voordat je de deur opent en onbekende mensen in het gebouw laat? Maar ook in een huis biedt videofonie alleen maar voordelen. Wie staat er aan de deur? Wie is er langsgekomen toen je weg was? Een videofoon geeft je gegarandeerd een extra veiligheidsgevoel. Bij sommige systemen wordt er zelfs een foto genomen wanneer er iemand aanbelt. Zo kan je bij inbraak meteen naar de politie voor identificatie. Of je zorgt voor een verbinding tussen je videofoon en je bewakingscamera, dat kan ook. Nog meer voordelen? Wel ja, je kan je videofoon koppelen aan je smartphone. Zo kan je zelfs op vakantie zien wie er die dag aan de deur geweest is. Daarnaast kan je tegen de mensen zeggen dat je in bad zit en de deur niet kunt openen wanneer je geen zin hebt in bezoek.

 

Opties van een videofoon

Bij Tecmine vind je een ruim gamma aan toegangscontrolesystemen.
Stuur je waakhond met pensioen en kies voor een videofoon.
Meestal koop je een videofoon als kant-en-klare set die alle benodigdheden omvat. Wat zit erin? Een buitenpost, een binnenpost, en de bijhorende voeding. Het enige wat je thuis moet voorzien is de bedrading om de videofoon op aan te sluiten. Videofonie is dus helemaal niet moeilijk om te installeren. Bij vragen helpen we je dan ook graag verder. We leggen je stap voor stap uit hoe je het product moet installeren zodat je zelf aan de slag kunt. Wist je trouwens dat je de videofoon door de koppeling met je smartphone overal in huis kan meenemen? Zelfs in de tuin! Zo zal er nooit iemand voor de deur blijven staan, of alleen wanneer je dat zelf wilt.
Heb je nog vragen over videofonie? Wil je wat meer informatie? Contacteer ons!

Tecmine voor jouw videofoon

Kort samengevat is een videofoon een asset voor elke woning. Je zult je er niet alleen veiliger door voelen, maar je kunt ook gewoon zelf beslissen of je de deur wel wilt openen of niet. Iemand voor je deur die je echt niet wilt zien? Met behulp van een videofoon blijft deze persoon gewoon buiten staan. Enige nadeel? Je kan de deur niet dichtsmijten in diens gezicht. Heb je nog vragen over videofonie? Wil je wat meer informatie? Contacteer ons!

Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Videofoon videofonie bewakingscamera toegangscontrolesystemen
Mee met Tecmine!
Wil jij op de hoogte blijven van onze promoties
en/of acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Videofoon videofonie bewakingscamera toegangscontrolesystemen
Videofoon videofonie bewakingscamera toegangscontrolesystemen Videofoon videofonie bewakingscamera toegangscontrolesystemen