verlichting indirecte verlichting led verlichting verlichting woning soorten verlichting

Verlichting

Licht is een sfeermaker, zowel voor binnen als voor buiten. Toch is de eerste functie van verlichting nog steeds om licht te maken. Kortom, je moet het helder kunnen maken wanneer het donker is. Heb jij in de badkamer wat extra licht nodig om je gezicht te verzorgen? Of wil je ook in het donker nog aan je auto sleutelen in de garage? Sta een keertje stil bij de verlichting van je woning.

Creëer sfeer met verlichting

Binnen- en buitenverlichting zijn tegenwoordig een verlengde van elkaar. Binnen kan je werken met directe of indirecte verlichting. Zo zie je bij de directe versie de lichtbron meteen steken. Bij indirecte verlichting moet je al bijna op zoek gaan waar de lichtbron zich verstopt heeft. Toch wordt er de laatste jaren steeds meer gekozen voor indirecte verlichting. Dit heeft veel te maken met het feit dat verlichting een kamer kan maken, maar ook kan kraken. Het licht in een ruimte zorgt voor de algemene indruk die je krijgt. Het is dus belangrijker dan je op het eerste zicht zou denken.

Ook buiten moet de verlichting zorgen voor sfeer én natuurlijk voor licht. Tuinspots, tuinlantaarns, wandverlichting, hoe wil jij je tuin in de spotlight zetten?

 

Soorten verlichting

Verlichting bestaat in alle maten, soorten, stijlen, en prijsklassen. Net daarom is het belangrijk om op voorhand te weten wat je wilt plaatsen en vooral waar je dit wilt plaatsen. Weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Kom langs bij Tecmine. Wij stellen graag een lichtplan voor je op waardoor je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan achteraf. Daarnaast moet je beslissen welke lichtbronnen je wilt gebruiken.

Tecmine: alle verlichting voor je woning.

Ga je voor hallogeenverlichting? Of toch liever led verlichting? Hoewel beide bronnen hun voordelen hebben, is led verlichting beter geschikt voor het creëren van sfeer. Toch is dit een persoonlijke keuze en moet dit afgetoetst worden aan jouw noden en wensen.


Tecmine: alle verlichting voor je woning

Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe we jou moeten bijstaan bij de juiste keuze op het vlak van verlichting. Hecht je veel belang aan energie besparen?

Natuurlijk, want door energie te besparen, zal je op termijn ook geld kunnen besparen. Wist je dat je domotica kunt aansluiten op je verlichting? Zo kan jij met één klik op de knop alle lampen op hetzelfde moment uitschakelen. Met al je vragen over verlichting, zowel voor binnen als voor buiten, ben je bij Tecmine aan het juiste adres. Contacteer ons of kom langs in onze showroom in Scherpenheuvel.
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
verlichting indirecte verlichting led verlichting verlichting woning soorten verlichting
Mee met Tecmine!
Wil jij op de hoogte blijven van onze promoties
en/of acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
verlichting indirecte verlichting led verlichting verlichting woning soorten verlichting
verlichting indirecte verlichting led verlichting verlichting woning soorten verlichting verlichting indirecte verlichting led verlichting verlichting woning soorten verlichting