Verlichting voor binnen Verlichting binnen Verlichting indirecte verlichting welke verlichting

Verlichting voor binnen

Feit: verlichting heeft niet alleen een praktische functie. Naast de woonkamer, de badkamer, de keuken, en eigenlijk ook de rest van het huis voorzien van licht zorgt verlichting voor binnen ook voor sfeer. Het licht binnen een bepaalde kamer bepaalt namelijk volledig hoe we de ruimte ervaren. Wist je dat er verschillende verlichtingsbronnen zijn waarmee jij je huis kunt verlichten?

Hoe kies je verlichting voor binnen?

Wanneer je in de zetel een boek wilt lezen, heb je geen nood aan felle verlichting boven je hoofd. Dit staat in fel contrast met de keuken waar je bezig bent met het snijden van groenten of het bereiden van een overheerlijke maaltijd. Wat mag in zo’n ruimte niet ontbreken? Een goede verlichtingsbron! Verlichting voor binnen wordt maar al te vaak lukraak geplaatst. Er wordt niet gekeken naar de functie van de verlichting en het plaatsen ervan wordt vaak gehouden tot op het einde van de (ver)bouwplannen. Fout! Stel jezelf vooraf de vraag waar je welke activiteiten zult uitvoeren en welk licht je hier net voor nodig hebt. Geen idee hoe je aan binnenverlichting moet beginnen? Laat je bij het opstellen van een lichtplan begeleiden door een specialist.

 

Sfeer creëren in je woning met verlichting voor binnen

Hoe je het ook draait of keert, verlichting bepaalt grotendeels de algemene sfeer van je woning. Heb jij al eens gehoord van directe en indirecte verlichting voor binnen? Bij directe verlichting zie je de lichtbron steken, zoals bij spots.

Hoe kies je verlichting voor binnen?

Het zijn de lampen die je aandoet wanneer je veel licht nodig hebt. Indirecte verlichting staat voor licht dat is weggestopt. Je ziet hierbij de lichtbron niet steken, maar toch heb je voldoende licht om je activiteiten uit te voeren. Zo heb je wanneer je tv kijkt minder licht nodig dan wanneer je kinderen hun huiswerk aan het maken zijn. Led strips zijn hierdoor een zeer populair product geworden. De laatste jaren is indirecte verlichting in waarde gestegen waardoor in vele woningen de verlichting voor binnen alleen nog maar bestaat uit sfeerverlichting.

 

Verlichting voor binnen? Bij Tecmine!

Is er een lichtje opgegaan? Bij Tecmine vind je verlichting voor binnen voor alle ruimtes. Van keukenverlichting tot badkamerverlichting, van wandverlichting tot plafondverlichting, we hebben het allemaal.
Verlichting voor binnen? Bij Tecmine!
Naast een ruim gamma aan producten, armaturen, en merken voorzien wij je graag van lichtadvies. Waar moet je welke verlichting voorzien? Onze experts geven je graag een antwoord. Verlichting voor binnen is voor iedereen anders. Elke woning heeft een ander interieur en net daarom nodigen we je graag uit in onze verlichtingswinkel in Scherpenheuvel om een kijkje te komen nemen naar de mogelijkheden voor binnenverlichting. Bij vragen mag je ons ook steeds telefonisch of via e-mail contacteren.
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Verlichting voor binnen Verlichting binnen Verlichting indirecte verlichting welke verlichting
Mee met Tecmine!
Wil jij op de hoogte blijven van onze promoties
en/of acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Verlichting voor binnen Verlichting binnen Verlichting indirecte verlichting welke verlichting
Verlichting voor binnen Verlichting binnen Verlichting indirecte verlichting welke verlichting Verlichting voor binnen Verlichting binnen Verlichting indirecte verlichting welke verlichting