Ventilatie Goede ventilatie Ventilatie doe-het-zelf ventilatiesysteem

Ventilatie

Goede ventilatie is een echte must om een gezond binnenklimaat te creëren in je woning. Door de goede isolatiewaarden van de hedendaagse huizen is het niet voldoende om de ramen en de deuren te openen en zo je huis te verluchten. Op die manier komt er wel lucht binnen, maar de vervuilde lucht kan niet worden afgevoerd. Net daarom is een ventilatiesysteem in je woning noodzakelijk!

Waarom is ventilatie belangrijk?

Wanneer je veel tijd doorbrengt in een slecht geventileerde kamer kan je last krijgen van allerlei gezondheidskwaaltjes. Hoofdpijn, vermoeidheid, en allergieën zijn slechts enkele van de lichamelijke ongemakken die je door slechte ventilatie kunt ervaren. Bovendien produceren we thuis heel wat vocht. Door goede ventilatie zal de vochtige lucht afgevoerd worden waardoor het zich niet kan vastzetten op de ramen en de muren. Zo krijgen schimmels geen kans.

 

Ventilatie voor elke woning

De fabel bestaat dat je door ventilatie last gaat hebben van onfrisse geurtjes. Fout! Wanneer je de ventilatie steeds op laat staan, zal dit niet gebeuren. En nee, je moet niet bang zijn dat je hierdoor onnodig veel energie zult verbruiken. Het tegenovergestelde is zelfs waar. Door een goed ventilatiesysteem zal je kunnen besparen want verse lucht warmt sneller op waardoor de woning beter zal verwarmen. Bij Tecmine hebben we ventilatiesystemen van type C en D in ons gamma.

Goede ventilatie is een echte must om een gezond binnenklimaat te creëren in je woning.
Door onze professionele begeleiding op en naast de werf, en onze jarenlange ervaring werken wij een ventilatiesysteem op maat voor je uit. Geen vooraf samengestelde kits dus, een echt systeem op maat. Van Renson tot VASCO, van Ventilair tot Codumé, we hebben een type ventilatie dat bij jouw woning past.
Waarom is ventilatie belangrijk?

Ventilatie: doe-het-zelf of laat het plaatsen

Wist je dat het plaatsen van ventilatie helemaal niet moeilijk is? Er bestaan namelijk eenvoudige legsystemen voor installatie waarmee je gemakkelijk aan de slag kunt. Met de juiste raad en een stap voor stap opgebouwd plaatsingsplan kan je jouw vrienden en familie optrommelen en de ventilatie zelf leggen. Ben je niet zeker van jouw skills en wil je liever hulp van een professional? Tecmine is er voor jou. Onze installateur plaats met veel plezier jouw ventilatiesysteem.

Kom voor meer informatie of bij vragen langs in onze shop in Scherpenheuvel of contacteer ons via mail of telefoon.
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Ventilatie Goede ventilatie Ventilatie doe-het-zelf ventilatiesysteem
Mee met Tecmine!
Wil jij op de hoogte blijven van onze promoties
en/of acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Ventilatie Goede ventilatie Ventilatie doe-het-zelf ventilatiesysteem
Ventilatie Goede ventilatie Ventilatie doe-het-zelf ventilatiesysteem Ventilatie Goede ventilatie Ventilatie doe-het-zelf ventilatiesysteem