Toegangscontrole toegangscontrolesysteem videofoon parlofoon beveiliging

Toegangscontrole

Heb jij je al eens onveilig gevoeld in je woning? Wil je dit gevoel nooit meer ervaren? Met een systeem voor toegangscontrole voel jij je meteen veel veiliger. Via een parlofoon kan je horen wie er aan je deur staat voordat je beslist om de deur te openen. Wil je de persoon liever even kunnen bekijken? Dan is een videofoon zeker iets voor jou. Welk toegangscontrolesysteem past bij jou?

Meerwaarde van toegangscontrole

Steeds vaker komen klanten bij ons in de winkel langs om een systeem voor toegangscontrole aan te schaffen. Ze hebben vragen over de beveiliging van hun huis en zoeken willen controle over wie er wordt binnengelaten. Een parlofoon of een videofoon kunnen hier een gemakkelijke en waardevolle oplossing bieden. Wanneer je kiest voor een toegangscontrolesysteem krijg je niet alleen een gevoel van veiligheid, maar ook een extra vorm van comfort. Zo kan je controleren wie er aan de deur staat en kan je bij een inbraak of problemen gebruik maken van de foto’s die de videofoon genomen heeft.

 

Toegangscontrole in alle omstandigheden

Niet alleen in je woning, maar ook in je bedrijf kan een systeem voor toegangscontrole de oplossing bieden om je veiliger te voelen. Naast veiligheid kan je ook kiezen voor eenvoud. Zo kan je werken met een badge reader systeem in je woning. Hoe werkt het? Je houdt je badge voor het systeem en de deur gaat open. Wat heb je hiervoor nodig? Naast het installatiepakket moet je zorgen voor een automatisch slot. Vanaf nu sleur je nooit meer aan je bos sleutels! 

Met een systeem voor toegangscontrole voel jij je meteen veel veiliger.
Van merken als B Ticino tot Aiphone, we hebben een breed gamma aan systemen voor toegangscontrole. Door de verschillende combinaties en afwerkingen is er vast een toegangscontrolesysteem dat bij jouw wensen en noden past.

 

Met hulp van Tecmine naar de beste toegangscontrole

In onze showroom in Scherpenheuvel kan je alle modellen voor parlofonie en videofonie komen bezichtigen. Spreek een van onze experts aan en wij helpen je het geschikte systeem voor toegangscontrole te vinden. Bang dat je er niet mee overweg zult kunnen? Geen nood, wij leggen je van A tot Z uit hoe onze systemen voor toegangscontrole werken. Bovendien zijn ze erg gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Nog meer informatie nodig? Contacteer ons!

Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Toegangscontrole toegangscontrolesysteem videofoon parlofoon beveiliging
Mee met Tecmine!
Wil jij op de hoogte blijven van onze promoties
en/of acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Toegangscontrole toegangscontrolesysteem videofoon parlofoon beveiliging
Toegangscontrole toegangscontrolesysteem videofoon parlofoon beveiliging Toegangscontrole toegangscontrolesysteem videofoon parlofoon beveiliging