Parlofoon parlofoons Draadloze parlofoons toegangscontrolesysteem toegangscontrole

Parlofoon

Ai nee, je zit in bad en de bel gaat. Wie staat er voor de deur? Of de bel gaat en je gaat meteen de deur openen. Daar staat plots die ene persoon die je op dit moment echt niet wou zien. Door een parlofoon te plaatsen, zal jij deze problemen niet meer meemaken. Tegenwoordig vind je ze niet alleen meer in appartementsgebouwen. Wil jij er ook eentje in je woning?

 

Troeven van een parlofoon

Wat een luxe! Met een parlofoon kom jij niet meer voor onaangename verrassingen te staan. Je zal steeds weten wie voor je deur staat voordat je deze persoon binnenlaat. Steeds vaker worden particuliere woningen voorzien van mogelijkheden voor toegangscontrole. Jouw stoere hond zal dus niet meer al het werk moeten doen en zal je bezoekers niet meer moeten keuren voordat ze de woning betreden. Met een parlofoon doe je het gewoon zelf. Heb je een grote poort voor de oprit? Staat jouw bel niet vlakbij je woning waardoor je niet kunt zien wie er aan de deur staat? Dit zijn allemaal situaties waarin een parlofoon de oplossing kan bieden. Bovendien geeft het je een veiliger gevoel wanneer er iemand op een onverwacht moment of laat tijdstip aanbelt.

Draadloze of vaste parlofoon

Heb je besloten om een parlofoon aan te schaffen? Dan kan je de keuze maken tussen een vaste of een draadloze deurintercom. Een toegangscontrolesysteem bestaat meestal uit een kant-en-klare set met alle onderdelen: de buitenpost, de binnenpost(en), en de voeding. Draadloze parlofoons worden meestal gebruikt bij renovaties omdat de juiste bedrading daar niet aanwezig is. Anders kies je beter voor de vaste versie. Maar vergis je niet! Ook met een vaste parlofoon kan je binnen de woning de sprekersunit meenemen. Zo kan je ook in bad nagaan wie er aan de deur staat. Is het niet de moeite om recht te staan? Dan blijf je gewoon liggen. Je kan dit dan een beetje vergelijken met een babyfoon, maar voor je deur. Een deurfoon dus eigenlijk! Sommige systemen kan je zelfs aan de muur hangen. Misschien opteer je wel voor de combinatie van een parlofoon met een elektrisch deurslot? Zo kan je de deur vanop afstand openen.

Een parlofoon van Tecmine

Bij parlofoonspecialist Tecmine vind jij vast een toegangscontrolesysteem dat geschikt is voor jouw woning. Kom gewoon met je vragen langs in onze winkel waar onze experts op basis van jouw noden de perfecte parlofoon kunnen uitkiezen. Liever eerst telefonisch contact? Bel ons op het nummer 013/25.28.58. Of stuur ons gewoon een e-mail.

Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Parlofoon parlofoons Draadloze parlofoons toegangscontrolesysteem toegangscontrole
Mee met Tecmine!
Wil jij op de hoogte blijven van onze promoties
en/of acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Parlofoon parlofoons Draadloze parlofoons toegangscontrolesysteem toegangscontrole
Parlofoon parlofoons Draadloze parlofoons toegangscontrolesysteem toegangscontrole Parlofoon parlofoons Draadloze parlofoons toegangscontrolesysteem toegangscontrole