Led verlichting verlichting LED led lampen led spots

Led verlichting

Led verlichting gaat al jaren mee. Vroeger vond je deze lampjes alleen in afstandsbedieningen of in verkeerslichten, maar de laatste tijd wordt deze verlichtingstechniek ook gebruikt in woningen. Wist je dat een led lamp ongeveer 50.000 branduren kan meegaan?

Wat is led verlichting?

LED staat voor Light Emitting Diode wat eigenlijk betekent dat er in de lamp een diode zit die licht geeft. Led verlichting is dus een elektronische manier om licht te maken. Kort samengevat geeft de lamp licht wanneer er stroom doorheen gestuurd wordt. Deze manier van verlichting heeft een zeer hoge levensduur en bij het veelvuldig aan- en uitschakelen van de led lampen neemt de sterkte niet af. Ben je op zoek naar verlichting voor je woning? Dan is led verlichting zeker de moeite waard om je in te verdiepen.

Ben je op zoek naar verlichting voor je woning? Dan is led verlichting zeker de moeite waard om je in te verdiepen.

Led verlichting: het neusje van de zalm

Je woning verlichten met led verlichting biedt verschillende voordelen. Zo zal je door led verlichting minder energie verbruiken en dus ook een lagere energierekening in je brievenbus ontvangen. Daarnaast hebben led lampen een zeer lange levensduur waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat de lamp plots zal springen en je zonder licht komt te zitten. Daarbij komt nog dat je ook rekening houdt met het milieu en dat de led lampen na gebruik volledig recycleerbaar zijn. Bovendien hebben led lampen brede toepassingsmogelijkheden. Van led spots tot led strips, van verlichting voor tuinpalen tot led panelen, de mogelijkheden van led verlichting zijn eindeloos. Bijna overtuigd? Led verlichting wordt niet warm, waardoor je nooit risico loopt op brandgevaar. En jawel, je hebt meteen licht wanneer je de schakelaar aanzet. Een echte must dus!

 

Led verlichting aanschaffen?

Dat doe je bij Tecmine! Maak kennis met een product dat je na verloop van tijd volledig terug kunt verdienen. Led verlichting valt echt niet meer te negeren in de verlichtingswereld. Wil jij graag weten hoelang het zou duren om de aankoop ervan terug te verdienen? Tecmine rekent het graag voor je uit. En vergis je niet, ook bij led verlichting kan je kiezen tussen koude of warme kleuren. Nog niet helemaal zeker van de voordelen van led verlichting? Neem dan contact met ons op! Wij nemen het laatste beetje twijfel meteen bij je weg.

Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Led verlichting verlichting LED led lampen led spots
Mee met Tecmine!
Wil jij op de hoogte blijven van onze promoties
en/of acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Led verlichting verlichting LED led lampen led spots
Led verlichting verlichting LED led lampen led spots Led verlichting verlichting LED led lampen led spots