Domotica Domotica woning domotica in huis home control smart home

Domotica in mijn woning?

Zou jij willen dat jouw huis meer van je werk zou kunnen overnemen? Mag het leven voor jou wat gemakkelijker worden? Hallo domotica! Domotica is ook bekend onder de term smart home of home control. Waarvoor staat het? Voor alle processen die geautomatiseerd kunnen worden in je woning.

 

De luxe van domotica

Domotica in je woning staat voor pure luxe. Door technologie ten volle te benutten krijg je een betere kwaliteit van wonen en dus ook van leven. Het gaat echter niet alleen om de technologie die achter de systemen zit, maar om de diensten die jouw woning voor je kunnen overnemen. ’s Avonds het licht dimmen, ervoor zorgen dat je garagepoort opengaat het moment dat je thuiskomt, of gewoon de verwarming al opstarten zodat het binnen lekker warm is in de winter, het zijn slechts enkele van de mogelijkheden die je met domotica kunt bereiken.

Waarom kiezen voor domotica in je woning?

Eigenlijk is het antwoord op deze vraag heel simpel: domotica maakt je leven gemakkelijker. Van het dimmen van één lamp tot het sluiten van alle rolluiken op hetzelfde moment, domotica verhoogt het comfort in je woning. Heb je nog een andere reden nodig? Oké, het zorgt er ook voor dat je energie kunt besparen. De verwarming moet niet opstaan wanneer je op het werk bent en met één druk op de knop weet je dat alle lichten simultaan uitstaan. Zo bespaar je energie op een eenvoudige, maar toch zeer efficiënte manier! Nog een reden nodig? Domotica zorgt voor extra veiligheid. Zo kan je de systemen instellen om doorheen de dag jouw aanwezigheid te simuleren, zelfs wanneer je op reis bent. Bovendien kan je domotica perfect aansluiten op je smartphone en pc.

Automatiseer je huis met domotica van Tecmine

Wat heb je nodig van domotica in je huis? Hiervoor moeten we kijken naar je karakter. We toetsen jouw noden af en bekijken welke systemen jij moet installeren. Ben je geen computerfreak en schrikt domotica je af? Door de technische knowhow van de Tecmine experten kunnen wij je perfect verder helpen bij je keuze. We hebben namelijk allerlei merken en materialen in ons aanbod. Er zijn domoticasystemen voor iedereen, maar alles wordt wel aangepast en geprogrammeerd volgens jouw wensen. Wil je nog wat meer informatie over de wondere wereld van home controlContacteer ons op het nummer 013/25.28.58.

Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Domotica Domotica woning domotica in huis home control smart home
Mee met Tecmine!
Wil jij op de hoogte blijven van onze promoties
en/of acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Domotica Domotica woning domotica in huis home control smart home
Domotica Domotica woning domotica in huis home control smart home Domotica Domotica woning domotica in huis home control smart home