Alarmsystemen alarmsysteem welk alarmsysteem draadloze alarmsystemen alarm

Alarmsystemen

Wist je dat een zichtbaar alarmsysteem inbrekers kan afschrikken? Uit onderzoek blijkt dat indringers in meer dan de helft van de gevallen woningen met een alarm links laten liggen. Conclusie? Alarmsystemen zorgen voor meer veiligheid. Reden te meer om je woning eens onder de loep te nemen en na te denken over inbraakpreventie. Je waakhond mag eindelijk met pensioen!

 

Alarmsystemen in een notendop

De term alarmsystemen omvat veel meer dan je op het eerste idee zou denken. Een alarmsysteem geeft een signaal bij iedere abnormale gebeurtenis. Zo zal de sirene afgaan wanneer er een poging tot inbraak is, maar ook wanneer er rook of gas wordt gedetecteerd, enzoverder. In het algemeen zal je je door de aanwezigheid van alarmsystemen dus veiliger voelen, op elk vlak. Moet je nog een extra reden hebben om een beveiligingssysteem te laten installeren? Je kan het namelijk gemakkelijk koppelen aan je domotica, videofonie, en beveiligingscamera’s waardoor je altijd en op elk moment van de dag jouw woning kan controleren. Vergeet trouwens niet dat het in België verplicht is om alarmsystemen te laten registreren.

 

Veiliger met alarmsystemen

Feit: technologie blijft niet stilstaan. De alarmsystemen zijn er dan ook alleen maar op vooruit gegaan. Er bestaan nog steeds simpele basisuitvoeringen, maar het kan ook ingewikkelder. Zo bestaan er beveiligingssystemen die naast het weerklinken van een sirene ook de deuren kunnen vergrendelen of alle lichten kunnen laten flikkeren. Daarnaast kan je het alarm laten afgaan met je smartphone wanneer je iets opmerkt dat niet klopt. Hoe werkt de sirene? Buiten staat er een afschriksysteem. In vele gevallen kan je dit geluid zelf kiezen zodat je het van ver kunt herkennen. Bovendien krijg jij op je telefoon een melding van het probleem. Probeert er iemand onbekend een deur te openen? Is er melding van rook? Jij kan dan snel de nodige stappen ondernemen.

 

Tecmine, de professional voor jouw alarmsystemen

Pas wanneer alarmsystemen volledig zijn afgestemd op jouw wensen zal je je veiliger voelen in je woning. Daarom bekijkt Tecmine graag welk alarmsysteem bij jouw noden past. Bovendien kan je draadloze alarmsystemen op voorhand door ons laten programmeren zodat jij het systeem alleen nog maar omhoog moet hangen. Doe je dit liever niet zelf? Dan komen wij ter plaatse! Honeywell, Dahua, en Qbus zijn slechts enkele merken die in ons ruime aanbod voorkomen. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Bel ons op 013/25.28.58 of stuur ons een e-mail.

Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Alarmsystemen alarmsysteem welk alarmsysteem draadloze alarmsystemen alarm
Mee met Tecmine!
Wil jij op de hoogte blijven van onze promoties
en/of acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!
Vanuit je luie zetel
Geen zin om naar onze winkel te komen?
Dan bestel je toch gewoon online!
Alarmsystemen alarmsysteem welk alarmsysteem draadloze alarmsystemen alarm
Alarmsystemen alarmsysteem welk alarmsysteem draadloze alarmsystemen alarm Alarmsystemen alarmsysteem welk alarmsysteem draadloze alarmsystemen alarm